Pozdrowienia »                           xoon9982: Przed chwilką ząlozyłam konto i chciałabym przywitać się na Forum. Jestem Ania i z ogromną chęcią będę uczestniczyć w dyskusjach na forum :) | xoon9982: Witam serdecznie :) | xoon9982: Witajcie, czy możecie polecić jakieś ciekawe akweny rybne w woj. wielkopolskim ? Dzieki | xoon9982: witam wszystkich forumowiczów | xoon9982: Cześć! Jestem Kasia i serdecznie witam wszystkich :) | xoon9982: Chcialabym przywitać się na forum ze wszystkimi.Jest mi niezwykle miło, że będę mogła uczestniczyć w dyskusjach :) | xoon9982: <a href="https__hirezbox.com/music/e767265 -tetsuo-youth">download Superstar Lupe Fiasco</a> | regent: Pozdrowienia z Sielpi Wielkiej. | EugeniuszFriede: Muzeum Wędkarstwa w Słupsku. Wstęp: 1% KRS: 00 00 16 61 40 Cel: Słupia &#8211; Muzeum http__www.jakiepiekne.pl/ustka-atrakcje /muzea-i-skanseny/113-muzeum-wedkarstwa- w-slupsku | esoX: hejka |
Sobota, 24 luty 2018. Boguty, Bogusza, Macieja

Baner
Logowanie
Zapraszamy do rejestracji w serwisie, a następnie zalogowania się. A może zapomniałeś hasła? Zarejestrowałeś się i masz problem z aktywnością konta? Skontaktuj się z nami!

ZALOGUJ SIĘ

zapamiętaj

Ankieta
Statystyki
Wędkarze
ogółem: 97432
rejestracji dzisiaj: 16
rejestracji wczoraj: 62

odwiedziny
dzisiaj: 9664
wczoraj: 21325

Łącznie materiałów: 616
Na stronie osób: 18

Losowy Filmik Online
Wędkowanie na alasce

Inne

Węgorz po wrocławsku
Węgorz po wrocławsku
Węgorza ugotować jak węgorza smażonego. Selery umyć, obrać, zetrzeć na tarce o drobnych otworach, obłożyć węgorza i pozostawić w chłodziarce na kilka godz. Następnie oczyścić selera, podsmażyć ze wszystkich stron. Masło rozgrzać, wymieszać z mąką, zasmażyć nie rumieniąc, rozprowadzić zimnym rosołem szybko mieszając trzepaczką, zagotować. Pieczarki oczyścić, opłukać, pokroić w paseczki, podsmażyć, obłożyć węgorza, polać sosem, dodać śmietanę, dusić do miękkości. Miękką rybę wyjąć, sos połączyć z żółtkiem i posiekaną zieleniną, doprawić i zalać ponownie węgorza.

Kategoria: Węgorz, Autor: gibos,
dodano: [2006-05-25 23:23:48]



0,00
Zaloguj się aby zagłosować.
Składniki:
1 kg węgorza,
80 ml śmietany,
tłuszcz,
20 dkg selera,
2 dkg masła,
2 dkg mąki,
1 szklanka rosołu, 20 dkg pieczarek,
zielenina,
żółtko,
sól,
pieprz,
sok z cytryny.

Inne z tej kategorii, Wyślij znajomemu, Zaproponuj własny


Komentarze
Obecnie brak komentarzy.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.


O nas | Współpraca | Privacy Policy | Reklama | Kontakt | Praca w portalu
© Copyright by NaHaczyku.pl 2011. Wszelkie prawa zastrzeżone

Nasi partnerzy: Alaska Fishing Pstragi Forum Wędkarskie | Kosmetyki Mineralogie | orlando stairlifts | cleaning service hamptons | hamptons cpr course | sauerkraut juice | church hamptons | hamptons security cameras

stat4u