Pozdrowienia »                           xoon9982: <a href="https__hirezbox.com/music/e767265 -tetsuo-youth">download Superstar Lupe Fiasco</a> | regent: Pozdrowienia z Sielpi Wielkiej. | EugeniuszFriede: Muzeum Wędkarstwa w Słupsku. Wstęp: 1% KRS: 00 00 16 61 40 Cel: Słupia &#8211; Muzeum http__www.jakiepiekne.pl/ustka-atrakcje /muzea-i-skanseny/113-muzeum-wedkarstwa- w-slupsku | esoX: hejka | MKajtek88: Pozdrawiam wędkarzy w całej polsce ;-) Legnica | miodzio1966: Giżycko pozdrawia wędkarzy | Bendtner52: Pozdrowienia dla fanów Arsenalu.  | grzelo045: kopernik napisz coś, pochwal się szczupakiem | grzelo045: Mięsiarze pozdrawiają Kubusia...."jarosza" he he he | kuba91: Pozdrowienia dla mięsiaży z Brzeźnicy :D:D |
Niedziela, 24 wrzesień 2017. Dory, Gerarda, Maryny

  • płukanka do silnika
  • płucze cały układ olejowy usuwa osad z kanalików olejowych łożysk oraz rowków pierścieni zmniejsza zużycie oleju poprawia kompresję czysty
    Baner
    Logowanie
    Zapraszamy do rejestracji w serwisie, a następnie zalogowania się. A może zapomniałeś hasła? Zarejestrowałeś się i masz problem z aktywnością konta? Skontaktuj się z nami!

    ZALOGUJ SIĘ

    zapamiętaj

    Ankieta
    Statystyki
    Wędkarze
    ogółem: 83110
    rejestracji dzisiaj: 147
    rejestracji wczoraj: 115

    odwiedziny
    dzisiaj: 8045
    wczoraj: 10732

    Łącznie materiałów: 616
    Na stronie osób: 29

    Losowy Filmik Online
    Karpiowa wyprawa

    Karp

    Węgorz smażony
    Węgorz smażony
    Węgorza uśpić zanurzając głowę w wodzie z solą i octem. Następnie naciąć skórę dookoła głowy, oddzielić ją od mięsa siągając ją aż do ogona. Rybę wypatroszyć, dokładnie umyć pod bierzącą wodą, pokrajać na kawałki 6 - 8 cm. Warzywa umyć, obrać, opłukać, rozdrobnić, zalać wrzącą wodą, ugotować. Pod koniec gotowania włożyć rybę, posolić, wystudzić w wywarze. Po wystudzeniu wyjąć, osuszyć, posypać pieprzem i mąką, panierować w rozmąconych jajach i tartej bułce. Smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu, potem dosmażyć kilka minut na małym ogniu. Po smażeniu ułożyć na półmisku, udekorować cząstkami pomidorów oraz cząstkami sparzonej cytryny i zieloną sałatą.

    Kategoria: Węgorz, Autor: gibos,
    dodano: [2006-05-25 23:24:04]



    0,00
    Zaloguj się aby zagłosować.
    Składniki:
    1 kg węgorza,
    tłuszcz do smażenia,
    30 dkg włoszczyzny bez kapusty,
    4 dkg mąki,
    2 - 3 jaja,
    8 - 10 dkg bułki tartej,
    sól,
    pieprz do smaku.

    Inne z tej kategorii, Wyślij znajomemu, Zaproponuj własny


    Komentarze
    Obecnie brak komentarzy.

    Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.


    O nas | Współpraca | Privacy Policy | Reklama | Kontakt | Praca w portalu
    © Copyright by NaHaczyku.pl 2011. Wszelkie prawa zastrzeżone

    Nasi partnerzy: Alaska Fishing Pstragi Forum Wędkarskie | Kosmetyki Mineralogie | bronze statue | outdoor statue | custom statues | new york stairlifts | bronze fountains | life size statue outdoor | bronze sculptures | orlando stairlifts | central florida walkin bath tub | hamptons cpr course | sauerkraut juice

    stat4u