Pozdrowienia »                           xoon9982: Witam wszystkich - Jestem kinga:) | xoon9982: Witam serdecznie :) | xoon9982: Witam wszystkich! | xoon9982: Przed chwilką ząlozyłam konto i chciałabym przywitać się na Forum. Jestem Ania i z ogromną chęcią będę uczestniczyć w dyskusjach na forum :) | xoon9982: Witam serdecznie :) | xoon9982: Witajcie, czy możecie polecić jakieś ciekawe akweny rybne w woj. wielkopolskim ? Dzieki | xoon9982: witam wszystkich forumowiczów | xoon9982: Cześć! Jestem Kasia i serdecznie witam wszystkich :) | xoon9982: Chcialabym przywitać się na forum ze wszystkimi.Jest mi niezwykle miło, że będę mogła uczestniczyć w dyskusjach :) | xoon9982: <a href="https__hirezbox.com/music/e767265 -tetsuo-youth">download Superstar Lupe Fiasco</a> |
Czwartek, 26 kwiecień 2018. Marii, Marzeny, Ryszarda

  • elektroniczny podpis
  • jedną z naszych usług jest zakładanie podpisu elektronicznego podpis elektroniczny pozwala na doskonałe zabezpieczenie poufnych danych serdecznie zapraszamy
    Baner
    Logowanie
    Zapraszamy do rejestracji w serwisie, a następnie zalogowania się. A może zapomniałeś hasła? Zarejestrowałeś się i masz problem z aktywnością konta? Skontaktuj się z nami!

    ZALOGUJ SIĘ

    zapamiętaj

    Ankieta
    Statystyki
    Wędkarze
    ogółem: 102169
    rejestracji dzisiaj: 25
    rejestracji wczoraj: 79

    odwiedziny
    dzisiaj: 1000
    wczoraj: 3836

    Łącznie materiałów: 616
    Na stronie osób: 26

    Losowy Filmik Online
    Podwodne ujęcie z basami.

    Okoń

    Węgorz smażony
    Węgorz smażony
    Węgorza uśpić zanurzając głowę w wodzie z solą i octem. Następnie naciąć skórę dookoła głowy, oddzielić ją od mięsa siągając ją aż do ogona. Rybę wypatroszyć, dokładnie umyć pod bierzącą wodą, pokrajać na kawałki 6 - 8 cm. Warzywa umyć, obrać, opłukać, rozdrobnić, zalać wrzącą wodą, ugotować. Pod koniec gotowania włożyć rybę, posolić, wystudzić w wywarze. Po wystudzeniu wyjąć, osuszyć, posypać pieprzem i mąką, panierować w rozmąconych jajach i tartej bułce. Smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu, potem dosmażyć kilka minut na małym ogniu. Po smażeniu ułożyć na półmisku, udekorować cząstkami pomidorów oraz cząstkami sparzonej cytryny i zieloną sałatą.

    Kategoria: Węgorz, Autor: gibos,
    dodano: [2006-05-25 23:24:04]



    0,00
    Zaloguj się aby zagłosować.
    Składniki:
    1 kg węgorza,
    tłuszcz do smażenia,
    30 dkg włoszczyzny bez kapusty,
    4 dkg mąki,
    2 - 3 jaja,
    8 - 10 dkg bułki tartej,
    sól,
    pieprz do smaku.

    Inne z tej kategorii, Wyślij znajomemu, Zaproponuj własny


    Komentarze
    Obecnie brak komentarzy.

    Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.


    O nas | Współpraca | Privacy Policy | Reklama | Kontakt | Praca w portalu
    © Copyright by NaHaczyku.pl 2011. Wszelkie prawa zastrzeżone

    Nasi partnerzy: Alaska Fishing Pstragi Forum Wędkarskie | Kosmetyki Mineralogie | raw organic sauerkraut | cleaning service hamptons | hamptons cpr course | sauerkraut juice | church hamptons | hamptons security cameras

    stat4u