Pozdrowienia »                           regent: Pozdrowienia z Sielpi Wielkiej. | EugeniuszFriede: Muzeum Wędkarstwa w Słupsku. Wstęp: 1% KRS: 00 00 16 61 40 Cel: Słupia – Muzeum http__www.jakiepiekne.pl/ustka-atrakcje /muzea-i-skanseny/113-muzeum-wedkarstwa- w-slupsku | esoX: hejka | MKajtek88: Pozdrawiam wędkarzy w całej polsce ;-) Legnica | miodzio1966: Giżycko pozdrawia wędkarzy | Bendtner52: Pozdrowienia dla fanów Arsenalu.  | grzelo045: kopernik napisz coś, pochwal się szczupakiem | grzelo045: Mięsiarze pozdrawiają Kubusia...."jarosza" he he he | kuba91: Pozdrowienia dla mięsiaży z Brzeźnicy :D:D | kopernik: na podkarpaciu bezrybie |
Sobota, 29 kwiecień 2017. Hugona, Piotra, Roberty

Baner
Logowanie
Zapraszamy do rejestracji w serwisie, a następnie zalogowania się. A może zapomniałeś hasła? Zarejestrowałeś się i masz problem z aktywnością konta? Skontaktuj się z nami!

ZALOGUJ SIĘ

zapamiętaj

Ankieta
Statystyki
Wędkarze
ogółem: 70856
rejestracji dzisiaj: 18
rejestracji wczoraj: 77

odwiedziny
dzisiaj: 1418
wczoraj: 8110

Łącznie materiałów: 616
Na stronie osób: 44

Losowy Filmik Online
Dokarmianie ręczne

Inne

Węgorz w bukiecie (Węgorzewo i okolice)
Węgorz w bukiecie (Węgorzewo i okolice)
Na liściach sałaty układamy pokrojonego w kawałki węgorza - wędzonego lub smażonego. Ryż gotujemy na sypko, mieszamy z ugotowaną marchewką, czerwoną fasolą, papryką, groszkiem i cebulą. Kalafior i brokuły gotujemy, pieczarki smażymy. Pomidory, jajka i cytryny kroimy w ćwiartki. Wszystko to układamy na talerzu obok ryby, posypujemy szczypiorkiem i natką pietruszki. Sos koperkowy przyrządzamy z roztopionego masła, śmietany, koperku i przypraw.

Kategoria: Węgorz, Autor: gibos,
dodano: [2006-05-25 23:24:26]



0,00
Zaloguj się aby zagłosować.
Składniki:
Kliknij by zobaczyć więcej.
- 1/2 kg smażonego węgorza,
- 20 dag białego ryżu,
- 10 dag brokułów,
- 10 dag kalafiora,
- 10 dag zielonego groszku,
- 10 dag czerwonej fasoli,
- 4 pomidory,
- 2 marchewki,
- 1 cebula,
- 1 papryka czerowna,
- 3 cytryny,
- 1 główka sałaty,
- 30 dag pieczarek,
- 2 jajka,
- natka pietruszki,
- pęczek szczypiorku,
- przyprawy.

Sos koperkowy:
- 1 kostki masła,
- 10 dag śmietany,
- koperek,
- przyprawy.

Inne z tej kategorii, Wyślij znajomemu, Zaproponuj własny


Komentarze
Obecnie brak komentarzy.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.


O nas | Współpraca | Privacy Policy | Reklama | Kontakt | Praca w portalu
© Copyright by NaHaczyku.pl 2011. Wszelkie prawa zastrzeżone

Nasi partnerzy: Alaska Fishing Pstragi Forum Wędkarskie | Kosmetyki Mineralogie | bronze statue | outdoor statue | custom statues | new york stairlifts | bronze fountains | life size statue outdoor | bronze sculptures | orlando stairlifts | central florida walkin bath tub | hamptons cpr course | sauerkraut juice

stat4u