Pozdrowienia »                           regent: Pozdrowienia z Sielpi Wielkiej. | EugeniuszFriede: Muzeum Wędkarstwa w Słupsku. Wstęp: 1% KRS: 00 00 16 61 40 Cel: Słupia – Muzeum http__www.jakiepiekne.pl/ustka-atrakcje /muzea-i-skanseny/113-muzeum-wedkarstwa- w-slupsku | esoX: hejka | MKajtek88: Pozdrawiam wędkarzy w całej polsce ;-) Legnica | miodzio1966: Giżycko pozdrawia wędkarzy | Bendtner52: Pozdrowienia dla fanów Arsenalu.  | grzelo045: kopernik napisz coś, pochwal się szczupakiem | grzelo045: Mięsiarze pozdrawiają Kubusia...."jarosza" he he he | kuba91: Pozdrowienia dla mięsiaży z Brzeźnicy :D:D | kopernik: na podkarpaciu bezrybie |
Wtorek, 27 czerwiec 2017. Cypriana, Emanueli, Władysława

  • tanie plakaty
  • tutaj znajdziesz najmodniejsze obecnie plakaty na ścianę zobacz całą kolekcje naszej stronie
    pastelowelove.pl
    Baner
    Logowanie
    Zapraszamy do rejestracji w serwisie, a następnie zalogowania się. A może zapomniałeś hasła? Zarejestrowałeś się i masz problem z aktywnością konta? Skontaktuj się z nami!

    ZALOGUJ SIĘ

    zapamiętaj

    Ankieta
    Statystyki
    Wędkarze
    ogółem: 75205
    rejestracji dzisiaj: 7
    rejestracji wczoraj: 60

    odwiedziny
    dzisiaj: 1176
    wczoraj: 9036

    Łącznie materiałów: 616
    Na stronie osób: 7

    Losowy Filmik Online
    Wielkie łowy..

    Inne

    Węgorz z cytryną
    Węgorz z cytryną
    Wypatroszonego węgorza dokładnie opłukać, osuszyć i pokroić na 8 kawałków. Rozgrzać 2 łyżki oleju na patelni i obsmażyć ok. 10 min. rybę ze wszystkich stron. Cytryny wymyć, obrać ze skórki, podzielić na cząstki. Pieczarki oczyścić, opłukać i pokroić w cienkie plasterki, skropić je sokiem z cytryny. Węgorza przełożyć do rondla. Dodać łyżkę oleju i usmażyć na patelni pieczarki. Przełożyć je wraz z cząstkami cytryny do węgorza, doprawić solą, cukrem i pieprzem. Dodać masło i zagotować. Wlać śmietanę i podgrzać. Podawać na gorąco z ziemniakami.

    Kategoria: Węgorz, Autor: gibos,
    dodano: [2006-05-25 23:24:44]



    0,00
    Zaloguj się aby zagłosować.
    Składniki:
    1 kg świeżego węgorza,
    2 cytryny,
    3 łyżki oleju lub oliwy do smażenia,
    10 dkg pieczarek,
    1 szkl. śmietany,
    łyżka masła,
    cukier,
    sól,
    pieprz.

    Inne z tej kategorii, Wyślij znajomemu, Zaproponuj własny


    Komentarze
    Obecnie brak komentarzy.

    Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.


    O nas | Współpraca | Privacy Policy | Reklama | Kontakt | Praca w portalu
    © Copyright by NaHaczyku.pl 2011. Wszelkie prawa zastrzeżone

    Nasi partnerzy: Alaska Fishing Pstragi Forum Wędkarskie | Kosmetyki Mineralogie | bronze statue | outdoor statue | custom statues | new york stairlifts | bronze fountains | life size statue outdoor | bronze sculptures | orlando stairlifts | central florida walkin bath tub | hamptons cpr course | sauerkraut juice

    stat4u