Pozdrowienia »                           xoon9982: Witam wszystkich forumowiczów :) | xoon9982: Cześć wszystkim Krysia z tej strony :) | xoon9982: Witam wszystkich - Jestem kinga:) | xoon9982: Witam serdecznie :) | xoon9982: Witam wszystkich! | xoon9982: Przed chwilką ząlozyłam konto i chciałabym przywitać się na Forum. Jestem Ania i z ogromną chęcią będę uczestniczyć w dyskusjach na forum :) | xoon9982: Witam serdecznie :) | xoon9982: Witajcie, czy możecie polecić jakieś ciekawe akweny rybne w woj. wielkopolskim ? Dzieki | xoon9982: witam wszystkich forumowiczów | xoon9982: Cześć! Jestem Kasia i serdecznie witam wszystkich :) |
Środa, 18 lipiec 2018. Kamila, Karoliny, Roberta

  • tanie plakaty
  • tutaj znajdziesz najmodniejsze obecnie plakaty na ścianę zobacz całą kolekcje naszej stronie
    pastelowelove.pl
    Baner
    Logowanie
    Zapraszamy do rejestracji w serwisie, a następnie zalogowania się. A może zapomniałeś hasła? Zarejestrowałeś się i masz problem z aktywnością konta? Skontaktuj się z nami!

    ZALOGUJ SIĘ

    zapamiętaj

    Ankieta
    Statystyki
    Wędkarze
    ogółem: 111385
    rejestracji dzisiaj: 99
    rejestracji wczoraj: 139

    odwiedziny
    dzisiaj: 3359
    wczoraj: 3818

    Łącznie materiałów: 616
    Na stronie osób: 22

    Losowy Filmik Online
    Atak na woblera #1

    Szczupak

    Węgorz z cytryną
    Węgorz z cytryną
    Wypatroszonego węgorza dokładnie opłukać, osuszyć i pokroić na 8 kawałków. Rozgrzać 2 łyżki oleju na patelni i obsmażyć ok. 10 min. rybę ze wszystkich stron. Cytryny wymyć, obrać ze skórki, podzielić na cząstki. Pieczarki oczyścić, opłukać i pokroić w cienkie plasterki, skropić je sokiem z cytryny. Węgorza przełożyć do rondla. Dodać łyżkę oleju i usmażyć na patelni pieczarki. Przełożyć je wraz z cząstkami cytryny do węgorza, doprawić solą, cukrem i pieprzem. Dodać masło i zagotować. Wlać śmietanę i podgrzać. Podawać na gorąco z ziemniakami.

    Kategoria: Węgorz, Autor: gibos,
    dodano: [2006-05-25 23:24:44]



    0,00
    Zaloguj się aby zagłosować.
    Składniki:
    1 kg świeżego węgorza,
    2 cytryny,
    3 łyżki oleju lub oliwy do smażenia,
    10 dkg pieczarek,
    1 szkl. śmietany,
    łyżka masła,
    cukier,
    sól,
    pieprz.

    Inne z tej kategorii, Wyślij znajomemu, Zaproponuj własny


    Komentarze
    Obecnie brak komentarzy.

    Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.


    O nas | Współpraca | Privacy Policy | Reklama | Kontakt | Praca w portalu
    © Copyright by NaHaczyku.pl 2011. Wszelkie prawa zastrzeżone

    Nasi partnerzy: Alaska Fishing Pstragi Forum Wędkarskie | Kosmetyki Mineralogie | raw organic sauerkraut | cleaning service hamptons | hamptons cpr course | sauerkraut juice | church hamptons | hamptons security cameras

    stat4u