Pozdrowienia »                           regent: Pozdrowienia z Sielpi Wielkiej. | EugeniuszFriede: Muzeum Wędkarstwa w Słupsku. Wstęp: 1% KRS: 00 00 16 61 40 Cel: Słupia – Muzeum http__www.jakiepiekne.pl/ustka-atrakcje /muzea-i-skanseny/113-muzeum-wedkarstwa- w-slupsku | esoX: hejka | MKajtek88: Pozdrawiam wędkarzy w całej polsce ;-) Legnica | miodzio1966: Giżycko pozdrawia wędkarzy | Bendtner52: Pozdrowienia dla fanów Arsenalu.  | grzelo045: kopernik napisz coś, pochwal się szczupakiem | grzelo045: Mięsiarze pozdrawiają Kubusia...."jarosza" he he he | kuba91: Pozdrowienia dla mięsiaży z Brzeźnicy :D:D | kopernik: na podkarpaciu bezrybie |
Sobota, 29 kwiecień 2017. Hugona, Piotra, Roberty

Baner
Logowanie
Zapraszamy do rejestracji w serwisie, a następnie zalogowania się. A może zapomniałeś hasła? Zarejestrowałeś się i masz problem z aktywnością konta? Skontaktuj się z nami!

ZALOGUJ SIĘ

zapamiętaj

Ankieta
Statystyki
Wędkarze
ogółem: 70856
rejestracji dzisiaj: 18
rejestracji wczoraj: 77

odwiedziny
dzisiaj: 1435
wczoraj: 8110

Łącznie materiałów: 616
Na stronie osób: 43

Losowy Filmik Online
Palla jeziorowa - kuzynka troci..

Szczupak

Koreczki śledziowe
Koreczki śledziowe
Przygotuj filety śledziowe: dokładnie je umyj (jeśli są zbyt słone, krótko wymocz), potem osusz. Na każdym połóż pasek papryki (szerokości fileta). Zroluj, a następnie zepnij wykałaczkami. Przygotowane koreczki ułóż na wąskim półmisku lub okrągłym talerzu. Udekoruj liśćmi sałaty. Teraz przygotuj sos: majonez dokładnie wymieszaj ze szpinakiem. Dopraw do smaku świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny, solą oraz cukrem. Jeszcze raz wymieszaj. Odstaw na mniej więcej 10 min. w chłodne miejsce, by sos nabrał smaku. Schłodzony sos przełóż na półmisek, wlej go w "miseczkę" z liścia sałaty albo podaj go osobno, w sosjerce. Do sosu majonezowego możesz też dodać trochę posiekanych ziół, na przykład szczypiorku lub lubczyku.

Kategoria: Śledź, Autor: gibos,
dodano: [2006-05-25 23:33:17]



0,00
Zaloguj się aby zagłosować.
Składniki:
Brak większych obrazków.
8 filetów śledziowych (matiasy),
3 strąki marynowanej papryki,
słoik majonezu niskotłuszczowego,
2 łyżki sparzonego zmielonego szpinaku,
kilka liści sałaty,
sok z cytryny,
cukier,
sól.

Inne z tej kategorii, Wyślij znajomemu, Zaproponuj własny


Komentarze
Obecnie brak komentarzy.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.


O nas | Współpraca | Privacy Policy | Reklama | Kontakt | Praca w portalu
© Copyright by NaHaczyku.pl 2011. Wszelkie prawa zastrzeżone

Nasi partnerzy: Alaska Fishing Pstragi Forum Wędkarskie | Kosmetyki Mineralogie | bronze statue | outdoor statue | custom statues | new york stairlifts | bronze fountains | life size statue outdoor | bronze sculptures | orlando stairlifts | central florida walkin bath tub | hamptons cpr course | sauerkraut juice

stat4u