Pozdrowienia »                           xoon9982: Przed chwilką ząlozyłam konto i chciałabym przywitać się na Forum. Jestem Ania i z ogromną chęcią będę uczestniczyć w dyskusjach na forum :) | xoon9982: Witam serdecznie :) | xoon9982: Witajcie, czy możecie polecić jakieś ciekawe akweny rybne w woj. wielkopolskim ? Dzieki | xoon9982: witam wszystkich forumowiczów | xoon9982: Cześć! Jestem Kasia i serdecznie witam wszystkich :) | xoon9982: Chcialabym przywitać się na forum ze wszystkimi.Jest mi niezwykle miło, że będę mogła uczestniczyć w dyskusjach :) | xoon9982: <a href="https__hirezbox.com/music/e767265 -tetsuo-youth">download Superstar Lupe Fiasco</a> | regent: Pozdrowienia z Sielpi Wielkiej. | EugeniuszFriede: Muzeum Wędkarstwa w Słupsku. Wstęp: 1% KRS: 00 00 16 61 40 Cel: Słupia &#8211; Muzeum http__www.jakiepiekne.pl/ustka-atrakcje /muzea-i-skanseny/113-muzeum-wedkarstwa- w-slupsku | esoX: hejka |
Piątek, 23 luty 2018. Damiana, Romana, Romany

  • kwasek cytrynowy
  • Pewne związki i odczynniki chemiczne znajdują swoje zastosowania w różnych dziedzinach życia. Kwasek cytrynowy sprawdza się w produkcji żywności oraz w różnych terapiach.
    sklep.biomus.eu
    Baner
    Logowanie
    Zapraszamy do rejestracji w serwisie, a następnie zalogowania się. A może zapomniałeś hasła? Zarejestrowałeś się i masz problem z aktywnością konta? Skontaktuj się z nami!

    ZALOGUJ SIĘ

    zapamiętaj

    Ankieta
    Statystyki
    Wędkarze
    ogółem: 97412
    rejestracji dzisiaj: 58
    rejestracji wczoraj: 117

    odwiedziny
    dzisiaj: 18896
    wczoraj: 14739

    Łącznie materiałów: 616
    Na stronie osób: 25

    Losowy Filmik Online
    Podwodny atak!

    Szczupak

    Placuszki śledziowe
    Placuszki śledziowe
    Olej połączyć ze smalcem. Ziemniaki umyć, obrać i zetrzeć na tarce ziemniaczanej. Śledzie opłukać, oczyścić i odfiletować, a następnie pokroić w małą kostkę. Cebulę obrać i rownież pokroić w kostkę, podobnie jak boczek wędzony. Wszystkie składniki połączyć razem, dodać surowe jajo i mąkę. Przyprawić do smaku. Masę dokładnie wymieszać. Na dobrze rozgrzanym tłuszczu smażyć niewielkie, stosunkowo płaskie placuszki. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać na ciepło.

    Kategoria: Śledź, Autor: gibos,
    dodano: [2006-05-25 23:35:31]



    0,00
    Zaloguj się aby zagłosować.
    Składniki:
    70 dkg ziemniaków,
    50 dkg zielonych śledzi,
    10 dkg wędzonego boczku,
    1 łyżeczka mąki pszennej,
    1 jajo,
    10 dkg smalcu,
    1 szkl. oleju,
    sól,
    pieprz naturalny,
    majeranek,
    sok z połowy naturalnej cytryny,
    średnia cebula.

    Inne z tej kategorii, Wyślij znajomemu, Zaproponuj własny


    Komentarze
    Obecnie brak komentarzy.

    Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze.


    O nas | Współpraca | Privacy Policy | Reklama | Kontakt | Praca w portalu
    © Copyright by NaHaczyku.pl 2011. Wszelkie prawa zastrzeżone

    Nasi partnerzy: Alaska Fishing Pstragi Forum Wędkarskie | Kosmetyki Mineralogie | orlando stairlifts | cleaning service hamptons | hamptons cpr course | sauerkraut juice | church hamptons | hamptons security cameras

    stat4u